Om os

Hvem er vi?

Pitstop Idestrup ejes af Idestrup og Omegns Lokalråd (IOLR).

Lokalrådet blev stiftet i marts 2011. IOLR er som ejer også overordnet ansvarlig for caféen Pitstop Idestrup. Den daglige ledelse af caféen foretages af forpagter Mads Damgaard, som også er den, man skal kontakte, hvis man har spørgsmål vedrørende caféen og den daglige drift.

Lokalrådets generelle formål er at varetage fælles interesser for Idestrup og omegn, herunder styrke området socialt, kulturelt og økonomisk, samt bidrage til at skabe og støtte et levende fællesskab. Dertil:

  • At styrke samarbejdet mellem lokalsamfundets interessenter, myndigheder og politikere.
  • At understøtte bosætning, herunder tiltrække aktive og engagerede beboere til området.
  • At understøtte forenings- og erhvervslivet i området
  • At lægge særlig vægt på initiativer, der gavner børn og unge i området, herunder at skabe og støtte aktiviteter for børn og unge.

Foreningens formål er endvidere:

  • At erhverve, renovere og udvikle ejendommen Møllevej 22, 4872 Idestrup, den tidligere ungdomsklub, under projektet ”Ungdommens Højborg i Idestrup”, herunder med udvidelse af ejendommens funktioner, og skabe mulighed for, at ejendommen kan udvikles til opfyldelse af foreningens generelle formål.

Der henvises til lokalrådets egen hjemmeside for yderligere oplysninger om foreningens virke. Idestrup og omegns lokalråd træffes ved henvendelse til formanden, Louise Sparre Flørning. Kontakt informationer kan findes på IOLR’s egen hjemmeside.

Kontakt

Mads Skailand-Damgaard

Tlf: (45) 29 63 24 70 

Mail: Forsamlingshusetidestrup@gmail.com

 

Adresse

Damgaard Enterprise

Møllevej 20b, 4872 Idestrup

Danmark

 

CVR: 39364425

 

 

 

 

Historien bag huset

 

Pitstop åbnede i maj 2018 efter at lokale borgere havde arbejdet på at skaffe midler til en total renovering af Idestrups tidligere ungdomsklub, IUK. Bygningen, som klubben lå i, var ved at falde helt sammen, og ungdomsklubben måtte lukkes, fordi det ikke længere var forsvarligt at opholde sig i den.

Undervejs fandt vi ud af at bygningen havde en fantastisk historie! Huset blev bygget i 1911 af brave borgere, som ville åbne deres egen brugsforening, fremfor at handle i den brugsforening, som allerede lå i byen. Det var Orupgaard Brugsforening, som var blevet stiftet i juli 1868 af godsejer og finansmand Edvard Tesdorpf, som boede i nærheden, på godset Orupgaard.

Find os her:
Møllevej 20B,  4872, Idestrup
Telefon: 29 63 24 70

Åbningstider: -
Mandag: Lukket
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 17:00-21:00 (Folkekøkken, Ingen burgers)
Torsdag: 17:00-21:00
Fredag: 17:00-21:00
Lørdag: 17:00-21:00
Søndag: Lukket
Check vores Facebook side for de nyeste opdateringer

Kontakt:
E-mail. Forsamlingshusetidestrup@gmail.com